Advocaat internationaal strafrecht in Gent

Elke advocaat in internationaal strafrecht, beschikbaar in Gent, moet een breed wereldbeeld hebben en openstaan voor alle mogelijke scenario’s waar juridische hulp welkom is. U kunt op ons rekenen wanneer u behoefte heeft aan correct advies over internationale procedures. Doe beroep op onze transparante diensten in internationaal beschermde normen en rechtsprocedures.
 

 

 

De taak van een advocaat internationaal strafrecht in Gent

Internationaal strafrecht bestaat uit vier belangrijke clusters in misdrijven: genocide, misdrijven tegen de vrede, oorlogsmisdaden en misdrijven tegen de menselijkheid. Flamme Advocaten, dé advocaat internationaal strafrecht in Gent, heeft verschillende toonaangevende cases op het indrukwekkende palmares staan. Het Internationaal Straftribunaal voor Rwanda en het Speciaal Tribunaal voor Libanon hebben een belangrijke rol gespeeld in onze competenties. Heeft u te maken met een strafbaar feit dat een internationaal rechtsbelang aantast? Dan is het van toepassing om beroep te doen op een advocaat internationaal strafrecht, gevestigd in Gent. 

Neem telefonisch contact met ons op
Het vraagt een zekere kennis van zaken om internationaal strafrecht volgens de regels van de kunst uit te oefenen. Flamme Advocaten, de advocaat internationaal strafrecht in Gent bij uitstek, maakt van elke cliënt een prioriteit. Neem eenvoudig contact met ons op via het telefoonnummer +32(0)92212572 of via het e-mailadres voor juridische expertise op maat van uw situatie.