Franklin Rooseveltlaan 112, 9000 Gent Fax 32 9 221 31 81 info@flamme-law.eu

Advocaat arbeidsrecht uit Gent

Home ยป Advocaat arbeidsrecht Gent

Bent u op zoek naar een advocaat die gespecialiseerd is in arbeidsrecht en woont u in Gent of elders in Oost-Vlaanderen? Bij advocatenkantoor Flamme Advocaten geven we u advies op maat. Dankzij onze decennialange ervaring vinden we de beste oplossing voor elke situatie. Lees verder om te ontdekken waarom u ons zou inschakelen als advocaat arbeidsrecht in Gent.

Waarom zou u ons inschakelen als advocaat arbeidsrecht in Gent?

Waarom zou u ons inschakelen als advocaat arbeidsrecht in Gent? U kunt bij advocatenkantoor Flamme Advocaten terecht indien u zich afvraagt of u krijgt waar u recht op hebt, bijvoorbeeld in geval van een ondeugdelijke arbeidsovereenkomst of bij een loongeschil met uw werkgever. Verder zit u ook goed bij ons kantoor als u vragen heeft over het notarieel recht. Verder helpen we mensen ook om zo voordelig mogelijk om te gaan met erfenissen, bijvoorbeeld aan de hand van fiscaal voordelige schenkingen.

Neem gerust contact met ons op

Wilt u graag een beroep doen op de kennis over het arbeidsrecht van een advocaat van advocatenkantoor Flamme Advocaten in Gent? Neem dan gerust contact met ons op. U bereikt ons gemakkelijk door te bellen naar het telefoonnummer +32(0)92212572 of via het e-mailadres info@flamme-law.eu.

  • Internationaal strafrecht
  • Specialist aansprakelijkheidsrecht
  • Spilfiguur tijdens Straftribunaal
Flamme Advocaten