Franklin Rooseveltlaan 112, 9000 Gent Fax 32 9 221 31 81 info@flamme-law.eu

Advocaat bouwrecht in Oost-Vlaanderen

Home » Advocaat bouwrecht Oost-Vlaanderen

Wilt u een beroep doen op een professionele advocaat bouwrecht, beschikbaar in de omgeving van Gent in Oost-Vlaanderen? Dat is voor ons een natuurlijke zaak tijdens elk bouwproces. Een duidelijke planning van de bouwwerken omzetten in de praktijk is vaak moeilijker dan gedacht. Worden afspraken niet nageleefd? Of verloopt de samenwerking met de betrokken partijen niet helemaal zoals u had verwacht? U kunt rekenen op onze expertise in architectenrecht in de omgeving van Gent in Oost-Vlaanderen.

Reken op professioneel advies van een advocaat bouwrecht in Oost-Vlaanderen

Iedereen heeft recht op een betrouwbare visie tijdens een gepland bouwproces. Flamme Advocaten uit Gent heeft genoeg ervaring in architectenrecht om professioneel advies te geven aan cliënten in Oost-Vlaanderen. Wij bieden de meest accurate ondersteuning aan wanneer er iets misloopt bij de opvolging van de bouwplannen, het ontwerp van het pand, de gemaakte afspraken met ingenieurs, contactmomenten met aannemers en het verkrijgen van de nodige vergunningen. Niet enkel architectenrecht behoort tot onze juridische opties voor cliënten in Gent, in Oost-Vlaanderen. Ook ingewikkelde kwesties als erfenisrecht, strafrecht en verzekeringsrecht behoren tot onze professionaliteit.

Neem contact met ons op en krijg het advies waar u recht op heeft

Raadpleeg onze databank, u ziet meteen dat Flamme Advocaten klaarstaat voor elke cliënt. Als advocaat bouwrecht, gevestigd in Gent, in Oost-Vlaanderen, hebben wij een antwoord op al uw vragen over architectenrecht en dergelijke zaken. Geen enkele kwestie met betrekking tot het bouwproces is voor ons te complex. Uw belangen, dat zijn meteen ook de onze. Bent u particulier, opdrachtgever, architect of aannemer? Dan kan onze ervaring als advocaat in Gent in Oost-Vlaanderen met bouwrecht, en gerelateerde zaken als architectenrecht, ongetwijfeld iets voor u betekenen. Contacteer ons via het telefoonnummer +32(0)92212572 of via het e-mailadres info@flamme-law.eu en we bespreken samen de mogelijkheden. Hopelijk horen we binnenkort van u en mogen we u als advocaat in Gent in Oost-Vlaanderen helpen om het bouwproces met onze uitgebreide kennis van bouwrecht weer soepeler te doen verlopen.  

 

 

  • Internationaal strafrecht
  • Specialist aansprakelijkheidsrecht
  • Spilfiguur tijdens Straftribunaal
Flamme Advocaten