Franklin Rooseveltlaan 112, 9000 Gent Fax 32 9 221 31 81 info@flamme-law.eu

Advocaat in verzekeringsrecht te Oost-Vlaanderen

Home » Advocaat in verzekeringsrecht Oost-Vlaanderen

Wij bieden elke cliënt die nood heeft aan een advocaat in verzekeringsrecht, beschikbaar in de regio Oost-Vlaanderen, betrouwbaar juridisch advies aan. Elke kwestie tussen verzekeraar en verzekerde moet verlopen volgens een wederzijdse consensus. Is dit niet het geval? Dan is het geen slecht idee om een advocaat in verzekeringsrecht, gevestigd in Gent in Oost-Vlaanderen, onder de arm te nemen. Lees verder om te ontdekken wat we allemaal voor u kunnen doen.

U rekent op ons als advocaat in verzekeringsrecht in Gent in Oost-Vlaanderen

Het is belangrijk om verzekeringsrecht in een breed kader te plaatsen en te benaderen. Flamme Advocaten heeft professionele ervaring in de meest verschillende situaties waarbij verzekeringsrecht aan te pas komt. Onderstaande voorbeelden zijn slechts enkele onderwerpen die tot onze specialisatie behoren:

 

  • Schade- of sommenverzekeringen
  • Onderlinge verzekeringen
  • Lijfrentes
  • Assurantiebeurzen

Verzekeringsrecht maakt al jaren deel uit van onze dienstverlening als advocaat in Gent, gelegen in Oost-Vlaanderen. Bij ons bent u zeker van de correcte juridische aanpak met oog voor de belangen van alle betrokken partijen. Ook voor advies over handelsrecht en letselschade bent u bij ons meer dan welkom.

Bel ons en vertrouw op de beste juridische stappen

Binnen de juridische wereld is onze onderneming Flamme Advocaten uit Gent al jarenlang een autoriteit in het vak. Wilt u vertrouwen op ons verstand van verzekeringsrecht en een betrouwbare advocaat uit Gent in Oost-Vlaanderen inschakelen? U kunt ons bereiken via het e-mailadres info@flamme-law.be of via het telefoonnummer +32(0)92212572. Hopelijk horen we binnenkort van u en mogen we u helpen met de best juridische stappen.

 

 

  • Internationaal strafrecht
  • Specialist aansprakelijkheidsrecht
  • Spilfiguur tijdens Straftribunaal
Flamme Advocaten