Franklin Rooseveltlaan 112, 9000 Gent Fax 32 9 221 31 81 info@flamme-law.eu

Advocaat notarieel recht in Gent

Home » Advocaat notarieel recht Gent

Als advocaat zijn we gespecialiseerd in notarieel recht en u kunt bij ons terecht in Gent. We kunnen u helpen bij veel verschillende zaken. Familierecht, goederenrecht en ondernemingsrecht zijn enkele belangrijke aspecten. We focussen ons daarbij vooral op de financiële aspecten. Ontdek hoe we u bij advocatenkantoor Flamme Advocaten kunnen helpen.

Profiteer van de knowhow van een advocaat notarieel recht in Gent

Dankzij de knowhow van een advocaat notarieel recht van advocatenkantoor Flamme Advocaten in Gent, wordt u op de hoogte gebracht van eventuele fiscale voordelen voor uw situatie. Denk bijvoorbeeld aan erfenissen. Zonder een goede voorbereiding zijn de meeste mensen erg verrast door de hoge kosten die erbij komen kijken. Zo blijft er vaak niet veel over van de erfenis. Dat kunt u echter vermijden door bijvoorbeeld efficiënt schenkingen aan uw naasten in te plannen. Een advocaat notarieel recht helpt u daar graag bij.

Kies voor een samenwerking met ons

Bent u op zoek naar een advocaat die alles afweet van notarieel recht en woont u in de buurt van Gent of elders in Oost-Vlaanderen? Dan mag u altijd contact met ons opnemen. We kunnen u ook bijstaan bij andere zaken, zoals arbeidsrecht. U bereikt ons het snelst via het e-mailadres info@flamme-law.eu of via het telefoonnummer +32(0)92212572.

  • Internationaal strafrecht
  • Specialist aansprakelijkheidsrecht
  • Spilfiguur tijdens Straftribunaal
Flamme Advocaten