Franklin Rooseveltlaan 112, 9000 Gent Fax 32 9 221 31 81 info@flamme-law.eu

Advocaat schenkingen in Gent

Home » Advocaat schenkingen Gent

Er kunnen verschillende redenen zijn om een advocaat schenkingen in te schakelen bij advocatenkantoor Flamme Advocaten in Gent. Laten we eerst even stilstaan bij de vraag waarom u een schenking zou doen. Populaire redenen zijn het financieel bijstaan van uw kinderen wanneer ze een woning gaan kopen of het bekostigen van de studies van kinderen of kleinkinderen. Lees verder en ontdek nog meer redenen om ons als advocaat schenkingen in te schakelen in Gent.

Profiteer van onze kennis als advocaat schenkingen in Gent

Als advocaat in Gent hebben we de nodige expertise en kennen we de voordeligste opties voor uw schenkingen. Zo kunt u met goed voorbereid schenken het vermogen in de familie houden. Verder kunt u dankzij schenkingen ook uw erfbelasting aanzienlijk beperken. Door jaarlijks te schenken aan uw kinderen kunt u bijvoorbeeld erg interessante vrijstellingen krijgen. 

Kies voor een samenwerking met ons

Bent u geïnteresseerd in onze diensten als advocaat schenkingen en woont u in de buurt van Gent en Oost-Vlaanderen? Contacteer ons gerust. Dan leggen we u uitgebreid uit welke stappen u het best kunt nemen. We kunnen u trouwens ook advies geven over het notarieel recht. Verder helpen we ook bij twijfels over uw loon en weten we alles over het arbeidsrecht. U bereikt ons eenvoudig via het e-mailadres info@flamme-law.eu of via het telefoonnummer +32(0)92212572.

  • Internationaal strafrecht
  • Specialist aansprakelijkheidsrecht
  • Spilfiguur tijdens Straftribunaal
Flamme Advocaten