Franklin Rooseveltlaan 112, 9000 Gent Fax 32 9 221 31 81 info@flamme-law.eu

Intellectuele eigendomsrechten advocaat in Oost-Vlaanderen

Home » Intellectuele eigendomsrechten advocaat Oost-Vlaanderen

Het brede spectrum aan intellectuele eigendomsrechten heeft voor ons als advocaat in Oost-Vlaanderen geen geheimen meer. Deze juridische kwestie vraagt om een brede interpretatie. Toeval of niet, wij hebben de juiste kennis als advocaat in Oost-Vlaanderen om aan de slag te gaan met intellectuele eigendomsrechten.

Hoe wij intellectuele eigendomsrechten verdedigen als advocaat in Oost-Vlaanderen

Flamme Advocaten respecteert de belangen van elke cliënt die nood heeft aan correct advies. Uiteraard is het de bedoeling om elke omstandigheid afzonderlijk te bekijken. Als advocaat intellectuele eigendomsrechten, beschikbaar in Oost-Vlaanderen, onderscheiden we twee belangrijke pijlers. Enerzijds bestaat er het literaire en artistieke eigendom. Dit omvat het auteursrecht, databankenrecht en naburige rechten. Anderzijds staan we u bij op het vlak industrieel eigendom, wat betrekking heeft tot het beschermen van uitvingen en creaties. Als advocaat in intellectuele eigendomsrechten te Oost-Vlaanderen stellen we voor u de meest praktische handelswijze op rond exclusieve rechten. Heeft u advies nodig op een ander niveau? Ook met erfenisrecht en bouwrecht kan Flamme Advocaten uit Gent u helpen.

Doe een beroep op onze deskundigheid

Bent u op zoek naar een betrouwbare advocaat in Gent en omgeving Oost-Vlaanderen die alles weet van intellectuele eigendomsrechten? Onze onderneming ondersteunt elke cliënt die nood heeft aan juridisch advies en een standvastige aanpak. Neem contact met ons op via het telefoonnummer +32(0)92212572 of via het e-mailadres info@flamme-law.eu om samen de mogelijkheden te bespreken. 

  • Internationaal strafrecht
  • Specialist aansprakelijkheidsrecht
  • Spilfiguur tijdens Straftribunaal
Flamme Advocaten