Franklin Rooseveltlaan 112, 9000 Gent Fax 32 9 221 31 81 info@flamme-law.eu

Advocaat bij erfenissen in
Gent

Home » Advocaat bij erfenissen in Gent

Wanneer u op zoek bent naar een advocaat bij erfenissen in Gent, dan moet u bij ons zijn. Natuurlijk wilt u dat het verloop van een erfenis zo vlot mogelijk in zijn werk gaat. Het plannen van nalatenschap en het opstellen van een betrouwbaar testament zijn geen overbodige luxe. Kies voor ons juridisch advies wanneer u een advocaat bij erfenissen in Gent zoekt.

Bent u op zoek naar een competente advocaat bij erfenissen in Gent?

Het zou niet de eerste keer zijn dat er sprake is van conflicten binnen families tijdens het verdelen van een erfenis. Heeft u te maken met foute bedragen, onduidelijkheid over schulden of gewoonweg onenigheid tussen de betrokken partijen? Flamme Advocaten, dé advocaat in Gent bij zaken rond erfenissen, heeft tal van ervaring in de gerechtelijke regelingen van erfenissen, testamenten en schenkingen. Wij stellen uw belangen te allen tijde voorop.

Neem contact met ons op voor professioneel advies

Wat uw vraag of situatie ook is, Flamme Advocaten staat niet voor niets bekend als de meest ervaren en deskundige advocaat bij erfenissen in de buurt van Gent en omstreken. Neem contact op met ons via het e-mailadres info@flamme-law.eu of via het telefoonnummer +32(0)92212572. Ook voor gepast advies rond handelsrecht, lichamelijke schade en strafrecht klopt u bij ons aan.

  • Internationaal strafrecht
  • Specialist aansprakelijkheidsrecht
  • Spilfiguur tijdens Straftribunaal
Flamme Advocaten