Franklin Rooseveltlaan 112, 9000 Gent Fax 32 9 221 31 81 info@flamme-law.eu

Advocaat in handelsrecht in Oost-Vlaanderen

Home » Advocaat in handelsrecht Oost-Vlaanderen

Als advocaat in handelsrecht in Gent in Oost-Vlaanderen kunnen wij elke cliënt professioneel verder helpen. Alle kwesties waar contracten, aansprakelijkheid of overeenkomsten in de handelswereld aan te pas komen, behoren tot de taak van een advocaat in handelsrecht in de regio Oost-Vlaanderen.

Bent u op zoek naar een advocaat in handelsrecht in de buurt van Oost-Vlaanderen?

Flamme Advocaten heeft genoeg kennis in huis van alle aspecten in de meest uiteenlopende handelstransacties. Wij nemen een adviserende en uitvoerende rol op ons om het verloop binnen elke onderneming zo vlot mogelijk te laten verlopen. Wij bieden een juridische oplossing op maat aan voor bijvoorbeeld een koopovereenkomst, samenwerkingsovereenkomst, distributieovereenkomst en overeenkomst van een concrete opdracht. Het is onze taak als advocaat in handelsrecht, beschikbaar in Gent in Oost-Vlaanderen, om elke cliënt zo goed mogelijk bij te staan tijdens verschillende handelsprocessen.

Neem contact op met ons voor elke juridische kwestie in handelsrecht

Onze ervaring en tevreden cliëntenbestand spreken voor zich. Zet de stap en schakel onze hulp in als advocaat in handelsrecht te Oost-Vlaanderen. Ook andere onderwerpen zoals bouwrecht, intellectuele eigendomsrechten en erfenisrecht behoren tot het vakgebied van Flamme Advocaten. Wilt u uw persoonlijke belangen of die van uw onderneming voorop stellen? U bereikt ons eenvoudig via het telefoonnummer +32(0)92212572 of via het e-mailadres info@flamme-law.eu. Uw vraagstuk over handelsrecht, dat is al jarenlang ons vak.

 

 

  • Internationaal strafrecht
  • Specialist aansprakelijkheidsrecht
  • Spilfiguur tijdens Straftribunaal
Flamme Advocaten