Franklin Rooseveltlaan 112, 9000 Gent Fax 32 9 221 31 81 info@flamme-law.eu

Advocaat arbeidsrecht uit Gent

Home » Advocaat strafrecht in Gent

Onze taak als advocaat strafrecht in Gent bestaat eruit om het totaalbeeld zo goed mogelijk te schetsen vooraleer er verdere juridische stappen worden ondernomen. Als strafrechtadvocaat uit Oost-Vlaanderen buigen we ons over de sanctionering van ongewenst bepaald gedrag in de maatschappij. Wij vertellen u alles wat u als cliënt moet weten over strafbare feiten.

Reken op onze vakbekwaamheid als advocaat strafrecht in Gent

Elke strafrechtadvocaat in Oost-Vlaanderen maakt het onderscheid tussen het materiële strafrecht en het formele strafrecht. In het eerste geval spreken we van de omschrijving van strafbare feiten en bijhorende gevolgen. Bij de tweede situatie gaat het om het volledige pakket procedurele regels om het strafrecht toe te passen. Jean Flamme, dé strafrechtadvocaat in Gent te Oost-Vlaanderen, staat voor u klaar wanneer u te maken krijgt met dat aspect binnen de juridische wereld. Wij luisteren naar uw verhaal en geven eerlijk advies aan elke cliënt die bij ons aanklopt. Ook in een correcte handelswijze in internationaal strafrecht of verzekeringsrecht heeft Flamme Advocaten meer dan genoeg ervaring.

 Wanneer is het een goed idee om een advocaat in te schakelen?

U kunt uiteraard altijd op ons rekenen voor advies op maat, maar er zijn enkele gevallen waarbij het essentieel is om op onze diensten als advocaat strafrecht in Gent te rekenen. Als u om welke reden dan ook verhoord moet worden door de politie, kan de aanwezigheid van een strafrechtadvocaat uit Oost-Vlaanderen het verschil maken tussen een veroordeling en een vrijspraak. Ook bij een zitting is de aanwezigheid van een advocaat strafrecht van ons advocatenkantoor in Gent een groot voordeel. We nemen namelijk het hele dossier voor u door en geven u gepast advies.

Benader ons voor correct advies

De stabiele aanpak van Flamme Advocaten maakt van ons een sterke speler binnen de vakkundigheid van een strafrechtadvocaat in Gent, te Oost-Vlaanderen. Wij gaan telkens een stap verder dan de concurrentie om onze cliënten met raad en daad bij te staan tijdens elk juridisch proces. Heeft u nood aan een advocaat strafrecht in Gent? U benadert ons via het telefoonnummer +32(0)92212572 of via het e-mailadres info@flamme-law.eu. Laat de samenwerking maar aan ons over als strafrechtadvocaat in Oost-Vlaanderen. Elke zaak, hoe complex en aanhoudend die ook is, wordt voor ons prioriteit.        

  • Internationaal strafrecht
  • Specialist aansprakelijkheidsrecht
  • Spilfiguur tijdens Straftribunaal
Flamme Advocaten